Kansainvälinen ja skaalaava pilvipalvelu tarvitsi modernin myyntimallin

Cuppla Technology Oy on suomalainen koulutusteknologian startup-yritys, jonka tiimillä on vakuuttava kokemus kansainvälisestä laitehallinnasta ja tuotekehityksestä. Cuppla on yrityksen luoma helppokäyttöinen, pilvipohjainen, ohjelma mobiililaitteiden keskitettyyn hallintaan ja digitaalisen sisällön jakamiseen.

Yhteistyössä parin vuoden aikana Cuppla ja JULMA ovat luoneet skaalaavalle tuotteelle skaalaavan B2B-myyntimallin. Myyntiputki on digitalisoitu mahdollisimman pitkälle paitsi asiakaskokemuksen maksimoimiseksi, myös siksi, että kasvavan yrityksen resursointi tulee tehdä suunnitelmallisesti ja väärin ajoitetut F2F-käynnit välttää.

Yhteistyössä on edistetty myös tuotteistusta, hinnoittelua ja valittu kansainvälisen myyntitoiminnan valmiuksien luomiseksi portfolio erilaisia helppokäyttöisiä myynninteknologioita, joiden käyttökontekstit ovat tarkkaan valittuja.

Yhtiön digitaaliseen muotoon dokumentoitu myyntimalli on saanut kentällä positiivista palautetta erityisesti suurten kumppanipotentiaalien puolelta.

Voidaan ajatella, että tuotteemme korkea laatu integroituu sujuvaan myyntimalliimme ja päinvastoin ja että asiakaskokemus modernissa B2B-toiminnassa alkaa myynnistä.

Meillä on ollut parin vuoden aikana harvinaisen vahva molemminpuolinen kunnioitus toistemme osaamisalueita kohtaan. Olemme yhdessä luoneet pitkäkestoisen mallin, joka on osaamiseltaan siirrettävissä perinteisiä myyntimalleja helpommin.

Dave Katz, Co-Founder, Head of Sales & Marketing

Tutustu Cupplaan alla olevasta linkistä.
Cuppla.co