17.04.2012 Antti Seppälä: JULMA lauteilla Tampereen yliopistolla

24 lokakuun 2012 / By

JULMA sparrasi asiantuntijayrittäjyydestä TTY:n ja Tampereen yliopiston yhteistyössä järjestämän Yrittäjyyden opintokokonaisuuden puitteissa. Opintokokonaisuus valmistaa opiskelijoita yrittäjäksi ryhtymiseen sekä tarjoaa ajantasaisia valmiuksia potentiaaliselle yrittäjätaipaleelle.

Intensiivisen kolmituntisen aikana käsiteltiin asiantuntijayrittäjyyden myynnin käynnistämistä tyhjästä, erilaisia myyntiliidi- ja myyntiprosessitekemiseen liittyviä kulmia, digitaalista myyntikampanjointia (digisuorat, e-suorat, you name it..), etämyyntiä ja myyntipuheluiden rakentavaa suorittamista. Tärkeiksi koettiin myös digitaaliset, selainpohjaiset myyntityökalut digisuorien lähettämiseen ja etätapaamisten vetämiseen.

Innostunut ja keskusteleva osallistujarypäs sai aikaan erittäin interaktiivisen sparrauksen. Oli virkistävää huomata, kuinka valistuneita ja nälkäisiä myöhemmän vaiheen opiskelijat - osa heistä jo yrittäjiä - olivat oppimaan uutta ja toisaalta soveltamaan uusia ajatuksia omaan arkeensa kukin tavallaan.